Даниил Медведев и Стефанос Циципас оформиха полуфиналния сблъсък от долната

...
Даниил Медведев и Стефанос Циципас оформиха полуфиналния сблъсък от долната
Коментари Харесай

Циципас: Отношенията ни с Медведев се подобряват, но не бих ни нарекъл приятели

Даниил Медведев и Стефанос Циципас оформиха полуфиналния конфликт от долната половина на тазгодишното Открито състезание на Австралия и в петъчния ден ще се изправят един против различен за девети път. Гъркът имаше надалеч по-лесен дуел на четвъртфиналите, откакто не остави никакви шансове на Яник Синер, надделявайки с 3:0, до момента в който международният №2 трябваше да наваксва два сета пасив и да избавя мачбол против Феликс Оже-Алиасим, с цел да осъществя първия цялостен поврат в Мелбърн през тази година.

Двамата полуфиналисти имат дългогодишна омраза между тях, датираща от началото на 2018-а година, когато Циципас назова Медведев " ши*ан руснак ". На конференцията си през днешния ден гръцкият тенисист бе запитан дали има някакво усъвършенствания в връзките посред им, на което четвъртият в света отговори утвърдително:

" Не сме в неприятни връзки с Медведев сега. След Laver Cup нещата сред нас се усъвършенстваха. Всъщност през последните няколко месеца не сме комуникирали и не бих ни нарекъл другари. Ние сме просто двама противници на корта, които се борят да осъществен една и съща фантазия ", сподели балканецът.

Източник: GoTennis.ru

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР