Даниил Медведев и Рафаел Надал бяха в разгара на финалната

...
Даниил Медведев и Рафаел Надал бяха в разгара на финалната
Коментари Харесай

Редки сцени на финала при мъжете: Охрана на корта след скочил от трибуните фен

Даниил Медведев и Рафаел Надал бяха в разгара на финалната борба от Откритото състезание на Австралия, когато внезапно играта бе прекратена. При резултат 5:3 във втория сет в интерес на Надал и следващата опция за пробив пред руснака охранители заобиколиха двамата състезатели.
Телевизионните камери не излъчиха събитията на корта, предизвикали паузата в срещата, тъй като това е срещу тяхната политика, а почитателите отвън Род Лейвър Арена по този начин и не откриха повода за дейностите на операторите.

По-късно стана ясно, че мъж е " нахлул " на централния корт в " Мелбърн Парк ". Той е скочил от височина близо три метра, с цел да покаже на света авансово квалифициран постер, гласящ " Премахнете задържането на бежанците ". Отговарящите за сигурността лица не разрешиха обстановката да ескалира в допълнение и за секунди изведоха фена отвън рамките на Род Лейвър Арена. Създалият се ужас незабавно бе оставен в предишното и играта се възвърне, а не след дълго Медведев направи своя следващ пробив в сета, разрешил му да резервира възможностите си за триумф и по-късно да поведе в общия резултат с 2:0.

The court invader at the final appears to have been protesting against refugee detention in Australia.
— James Gray (@jamesgraysport)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР