Даниил Медведев и публиката в Ню Йорк никога не са

...
Даниил Медведев и публиката в Ню Йорк никога не са
Коментари Харесай

Не знам как жена му спи нощем: Медведев с любопитен коментар за шумен зрител

Даниил Медведев и публиката в Ню Йорк в никакъв случай не са били в изключително другарски взаимоотношения, като преди години руснакът непрестанно предизвикваше публиката и даже стигаше до проявление на неприлични жестове към феновете. Бившият №1 продължава да не се радва на забележителна поддръжка от страна на американците и по-рано днес отново изрази неодобрение от отношението на публиката по време на дуела си от третия кръг срещу аржентинеца Себастиан Баез.

" Благодаря на всички, които не крещяха сред осъществяването на първи и втори сервис. Всъщност имаше един човек, който не съм наясно дали има жена, само че ако това е по този начин, не знам по какъв начин въпросната дама ще заспи през нощта. Той е толкоз въодушевен, че през целия мач не спираше да крещи " Вамос, вамос, вамос " и не съм сигурен дали въобще тази нощ ще престане да го прави. Искрено скърбя за нея ", сподели първенецът от 2021-ва, показвайки възприятие за комизъм.

Daniil Medvedev to the US Open crowd:

“Thanks to all the guys who don’t shout between 1st & 2nd serve. There’s 1 guy, I don’t know if he has a wife. I don’t know how she’ll sleep bc he’s so pumped up he’s gonna end the night saying ‘vamo!’ nonstop. I feel sorry for him ”
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР