Даниил Медведев е уникална личност както на корта, така и

...
Даниил Медведев е уникална личност както на корта, така и
Коментари Харесай

Медведев представи моделите на Lacoste за US Open


Даниил Медведев е неповторима персона както на корта, по този начин и отвън него. Точно по тази причина не е по никакъв начин изненадващо, че един от неговите съществени спонсори – Lacoste, проектира много необикновени, само че все пак стилни нови модели, въодушевени от международния №1.

Сред тях са черна фланелка, както и екстравагантно горнище в бяло, синьо и черно. Впечатление прави специфичната емблема, която още веднъж включва именития крокодил, само че все пак е много по-различна от нормалното лого на марката.

„ Вдъхновени от стилния подиум и предопределени за новото потомство. Новото ни горнище е за тези, които желаят да напишат своя лична история и да покорят всяка сцена, тъкмо както Даниил Медведев “ – гласи текстът към фотосите, оповестени от френския фешън колос.

„ Това, което ми харесва в горнището, са елегантните цветове, само че най-много емблемата на гърба. Много е стилно и нямам самообладание да го нося на US Open. Моделите на Lacoste се придържат към класиката, само че все пак носят съвременен привкус “ – разяснява от своя страна Медведев.

Руснакът евентуално ще излезе на корта с новото горнище още през днешния ден. Той ще стартира отбраната на купата с дуел против 111-ия в ранглистата Стефан Козлов. Мачът посред им е първи в програмата на „ Артър Аш “ и ще стартира в 19:00 ч.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР