Даниил Медведев допусна ранна загуба на Мастърс турнира в Индиън

...
Даниил Медведев допусна ранна загуба на Мастърс турнира в Индиън
Коментари Харесай

Медведев: В момента единствената ми цел е отново да бъда №1 в ранглистата

Даниил Медведев позволи ранна загуба на Мастърс шампионата в Индиън Уелс, което разреши на Новак Джокович да се завърне на върха на международната класация. След края на Miami Open обаче в челните позиции на класирането може да има нова рокада, само че само при изискване, че Медведев доближи до полуфиналите на конкуренцията.

В изявление след първата си победа в тазгодишното издание на Мастърса в Маями Медведев показа, че е повече от стимулиран още веднъж да бъде на върха. Руснакът разкри, че ще направи всичко по силите си, с цел да се завърне на първото място, а ето какво тъкмо разяснява той:

" Искам още веднъж да №1 в международната класация. Мотивиран съм, което значи, че няма да се спра пред нищо, преди да реализира задачата си. Бях същински благополучен, когахо бях на върха, въпреки да беше единствено за две седмици. Немалко велики играчи не са успявали да доближат до тази позиция, тъй че съм доста горделив от себе си.

В Индиън Уелс не играх на нужното равнище, само че това само ми разреши да отделя в допълнение време на тренировките. Сега се стремя да намеря място в полуфиналната фаза, тъй като по този метод ще си издействам още веднъж позицията на върха в подреждането. Мотивиран съм, само че се съсредоточвам единствено върху идващия мач и се старая да се абстрахирам от мислите за мястото на №1.

Сега ми следва дуел с Педро Мартинес и успеха в него е единственото, което ме вълнува сега. Няма да укривам, че съм стимулиран да печеля шампионата освен поради купата, само че и тъй като по този начин ще натрупам по-голяма преднина на върха. Решен съм още веднъж да съм №1 и ще опитам този път да задържа позицията за по-дълго ". - приключи Медведев.

Източник: ATP

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР