Даниил Медведев бе изключително близо до титлата на Аустрелиън Оупън,

...
Даниил Медведев бе изключително близо до титлата на Аустрелиън Оупън,
Коментари Харесай

Карацев: Медведев трябва да забрави финала на АО и да продължи напред

Даниил Медведев бе извънредно покрай купата на Аустрелиън Оупън, откакто поведе с 2:0 сета против Рафаел Надал, само че испанецът за следващ път показва пословичната си борбеност и съумя да обърне събитията в своя изгода, вдигайки рекордна 21-ва купа от Големия шлем в кариерата си. След края на конфликта руснакът изрази недоволството си от отношението на публиката, която бе напълно на страната на Матадора и която неведнъж пречеше на Медведев в хода на конфликта. На страната на Даниил застана и неговият съотечественик Аслан Карацев. В изявление миналогодишният полуфиналсист на AO окуражи своя другар и сътрудник да продължи напред, оставяйки обстановката зад тила си, а ето и точните му думи:

" Не съм сюрпризиран, че публиката по трибуните поддържаше Рафаел Надал в хода на финалния му мач от Australian Open с Даниил Медведев. Рафа отсъства от Тура в продължение на шест месеца и почитателите се радват той още веднъж да е на корта. Ако на игрището излезе Роджър Федерер, обстановката би била сходна.

Не отхвърлям обаче, че за Даниил обстановката въобще не беше приятна. Зрителите го разсейваха сред сервисите, пречиха му да покаже на какво в действителност е кадърен. Освен това, те го предизвикваха да изпусне още веднъж нервити си. Медведев въпреки всичко рано или късно ще разбере, че феновете на спорта с неспокойствие чакат идващите му изяви в Тура и ще остави този противен спомен зад тила си, превзъмогвайки загубата и разочарованието. " - приключи той.

Източник: Tennis Head

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР