Даниил и Дария Медведеви са един прекрасен пример, че истинската

...
Даниил и Дария Медведеви са един прекрасен пример, че истинската
Коментари Харесай

Първи стъпки на корта с ракета в ръка: Алиса Медведева обикна клея за ужас на баща си

Даниил и Дария Медведеви са един прелестен образец, че същинската обич съществува. Двамата се срещат още като младежи и подписват брак през 2018-та година, а преди съвсем две години си направиха най-прекрасния вероятен подарък, ставайки родители на дъщеричка. Малката Алиса постоянно пътува по шампионатите със своите родители и в края на предишния тени сезон стана шлагер в обществените медии, откакто разпозна татко си на афиш по време на финалния Мастърс в Торино и не можеше да спре да се радва.

Самият Медведев нееднократно към този момент е заявявал, че желае щерка му да се занимава със спорт и неотдавна разгласява видео по какъв начин се пробва да научи момиченцето си да играе футбол, само че то като че ли не демонстрираше изключително огромен интерес. Вчера пък Алиса за пръв път хвана ракета в ръка и съпровождаше своя татко по време на тренировката му в Мадрид, където международният номер четири ще взе участие на конкуренцията от сериите " Мастърс " през идната седмица.

Както на всички ни е известно, то някогашният първенец от US Open не е по никакъв начин огромен почитател на алената настилка и до момента в никакъв случай не е прекосявал 1/8-финалната фаза в испанската столица, а в Монте Карло още един път сподели своята злоба към земленото покритие, като отстъпи още във втория си мач на шампионата и неговото присъединяване се запомни най-много с двата бурни абсурда, които имаше с Мохамед Лаяни и Карлос Бернардеш.

Изглежда обаче 2-годишното момиченце се усеща отлично на клея и направи с неспокойствие първите си стъпки върху алената настилка, която за " смут " на нейния баща, би могла да се трансформира в любимото ѝ покритие за игра на тенис.

Alisa’s got a racquet and a ball, trophies coming next
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР