Даниеле Де Роси ще продължи да води отбора на Рома

...
Даниеле Де Роси ще продължи да води отбора на Рома
Коментари Харесай

Даниеле Де Роси подписа своя нов договор като наставник на Рома

Даниеле Де Роси ще продължи да води тима на Рома и през идващия сезон, откакто римските " вълци " публично оповестиха, че експертът е подписал своя нов договор.

Новината за контракта на Де Роси беше доказана и от притежателите на тима Дан и Райън Фридкин, които излязоха с позиция на клубния уебсайт.

" След като през вчерашния ден следобяд организирахме среща с Даниеле Де Роси, с наслада ви оповестяваме, че той ще продължи да бъде старши треньор на Рома и след края на сегашния сезон. За късия му престой отпред на отбора неговите лидерски качества оказаха положително влияние на целия клуб, което приказва единствено за себе си. Даниеле води с почитание и храброст, до момента в който неговата мощ и надълбоко вкоренена религия в клуба са в действителност в сходство с полезностите на Рома, града и несравнимите почитатели. Заедно ще продължим да работим интензивно, с цел да доставим на почитателите това, което заслужават ", се споделя в тяхното известие.

Даниеле Де Роси, който е със статут на легенда за Рома, се завърна в клуба през януари тази година, когато размени на треньорския пост уволнения Жозе Моуриньо. Оттогава насам " джалоросите " изиграха 16 мача във всички шампионати, записвайки 11 победи, 3 равенства и 2 загуби, а тези резултати помогнаха на тима да се изкачи до петото място в подреждането на Серия " А " и също така е доста покрай това да се класира за полуфиналите в шампионата Лига Европа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР