Даниела Уестбрук, бившата актриса от EastEnders, сподели тъжната новина, че

...
Даниела Уестбрук, бившата актриса от EastEnders, сподели тъжната новина, че
Коментари Харесай

Даниела Уестбрук с разбито сърце, тъй като любимият й баща умира след битка с деменцията

Даниела Уестбрук, някогашната актриса от EastEnders, показа тъжната вест, че обичаният й татко Андрю е умрял след борба с деменцията.

50-годишната употребява X, прочут преди като Twitter, с цел да показа сърцераздирателната вест със своите 223 900 почитатели. До фотография на нея и татко й тя написа: „ Държахме ръката ни до края.

„ Почини умерено, баща. Джей и аз ще те носим в сърцата си вечно, както и нашите деца. Обичаме те... ", написа тя с емотикони с разрушено сърце. Андрю се бореше с заболяването от известно време, защото Даниела към този момент е говорила за положението на татко си.

Веднъж тя сподели: „ Обичам татко си. Деменцията е ужасна болест. Но той към момента помни доста. “ В Деня на бащата през 2022 година актрисата разгласява откровена респект към своя татко в Instagram.

Звездата от Big Brother на звездите сподели на почитателите си: „ Честит Ден на бащата на невероятните мъже в живота ми. Първият, татко ми, който има деменция, само че за благополучие към момента ни помни всички. Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР