Даниела Талева, назначена за прокурор, който да разследва главния прокурор

...
Даниела Талева, назначена за прокурор, който да разследва главния прокурор
Коментари Харесай

Трима антимафиоти ще помагат на Даниела Талева да разследва главния прокурор

Даниела Талева, назначена за прокурор, който да проверява основния прокурор и неговите заместници, встъпи в служба. Пред медиите тя разяснява, че в случай че ѝ бъде оказван напън, би трябвало да се даде публичност на сходни дейности и обществото да бъде осведомено.

Надявам се хората, които са по високите етажи на властта в тази страна, да демонстрират здрав разсъдък и морал и никой да не си разрешава сходно нещо, само че ако ми бъде оказан напън, сигурно считам, че би трябвало да бъде дадена публичност на сходни дейности ", сподели Даниела Талева в отговор на въпрос дали би оповестила обществено, в случай че ѝ бъде оказван напън в работата ѝ. Тя добави, че сходни дейности са неприемливи.

Талева изясни, че ѝ е обезпечен кабинет и двама чиновници, също по този начин има основан обособен модул в системата на прокуратурата, на който ще бъдат качвани актовете на ad hoc прокурора и до който единствено те ще имат достъп. Също по този начин са ѝ избрани трима проверяващи служители на реда от Главна дирекция " Борба с проведената престъпност ", които да подкрепят работата ѝ.

Даниела Талева уточни, че се е срещнала с и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, като са си поискали „ всеки да си прави работата по допустимо най-хубавия метод ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР