Даниел Йорданов, познат като Емили Тротинетката, е пуснат окончателно на

...
Даниел Йорданов, познат като Емили Тротинетката, е пуснат окончателно на
Коментари Харесай

Съдът пусна Емили Тротинетката под гаранция

Даниел Йорданов, прочут като Емили Тротинетката, е пуснат дефинитивно на независимост. Пловдивският областен съд отхвърли жалбата на прокуратурата и удостовери паричната гаранция от 1500 лева

Пред съда отбраната на Даниел Йорданов адв. Анелия Райчева уточни, че е парадоксално клиентът ѝ да е в ареста повече от месец, а уредникът на снимането на клипа да е с подписка.

„ Обещавам, че към този момент съм решила да не припаря до клипове. Няма да групирам с хора, които са странни. Гадно е това, което направих. Съжалявам, само че всеки прави неточности. В ареста ме третират като мъж, не устоявам “, сподели пред съдиите Емили Тротинетката.

Адвокат Райчева уточни, че Даниел Йорданов е в мощен стрес и мисли за самонараняване. По думите ѝ даже е видяла следи от пострадване.  

Тодор Чалъков - Куката, Петко Караилиев - Чеченеца и Даниел Йорданов - Емили Тротинетката бяха задържани, откакто беше публикуван позорен клип, сниман в пловдивски мол, в който тримата са снимали 20-годишно момче, което извършва ролята на куче.

Гаранцията на Даниел Йорданов е платена към този момент и до часове той ще е на независимост.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР