Даниел Рикардо приключи с най-добро време първия ден от предсезонните

...
Даниел Рикардо приключи с най-добро време първия ден от предсезонните
Коментари Харесай

Рикардо остана недостижим след края на първия ден от предсезонните тестове във Ф1

Даниел Рикардо завърши с най-хубаво време първия ден от предсезонните проби във Формула 1 на пистата "Каталуния " край Барселона. Австралийският водач на Ред Бул бе неосъществим за противниците си още в утринната сесия, като до края на деня съумя да извърши програмата си, завъртайки 102 обиколки.

Втори, на 0.178 сек, остана водачът на първенците от Мерцедес Валтери Ботас, който съумя да направи едвам 58 обиколки. Финландецът, също като водача Рикардо, реализира бързото си време с гуми вид медиум. Трети остана Кими Райконен от Ферари, като от Скудерия заложиха в бързата си серия обиколки на по-меките сликовете софт. Кими направи 80 обиколки на пистата "Каталуния " без механически проблеми.

Нико Хюлкенберг съумя да запише четвърто време за тима на Рено, с което даде очаквания на френския отбор за пробив в челото през 2018 година. Съотборникът на Нико в Рено Карлос Сайнц бе с близо секунда и половина по-бавен от германеца и остана пети. Причината бе смяната в изискванията на трасето в следобедната част от теста.

Световният първенец Люис Хамилтън, който ще започва отбраната на купата през март, съумя да запише едвам шести резултат в следобедната сесия. Британецът направи друга тестова сесия в съпоставяне със съотборника си Ботас.

След проблемите си още при започване на тестовия ден, когато в шестата обиколка излетя от пистата поради откачило се задно дясно колело, Фернандо Алонсо въпреки всичко се завърна на пистата и до края на деня направи общо 48 обиколки. Най-добрата от тях бе

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР