Даниел Петров е рекордьор сред българските боксьори по медали от

...
Даниел Петров е рекордьор сред българските боксьори по медали от
Коментари Харесай

Наш шампион по бокс: Жена ми искаше да ме заколи, мислех за самоубийство

Даниел Петров е рекордьор измежду българските боксьори по медали от огромни шампионати. Десет пъти се е качвал на почетната стълбица, от тях пет пъти на самия връх. Шампион от Летните олимпийски игри в Атланта през 1996-а и вицешампион от олимпиадата в Барселона (1992 г.). В сбирката му има европейски трофеи през 1993-та и 1996-а, както и международна купа през 1995-а. Дани е роден на 8 септември 1971 година във Варна, където още в детството си си заслужава прякора Пинчера. Техничният боксьор цяло десетилетие се състезава в най-леката категория (до 48 кг) и дълги години е капитан на националния тим.

Даниел Петров даде разтърсващо изявление пред сътрудниците от " Меридиан мач ". Публикуваме целия материал от спортния всекидневник:

„ С Дидо се срещаме в жилището му в столичния квартал „ Дружба ". Изглежда все същият, сините му очи те пронизват, във форма е, пресен, даже леко напълнял за спортните 48 кг. Усмихва се както преди, само че в края на усмивката има болежка. Апартаментът е чист, леглата са по конец. Докато Дидо ми демонстрира стаите, отваря вратата на килера. Килерът на славата. Там висят негови фотоси с медали. Купите са в хола. А ето каква е и другата страна на медала...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР