Даниел Петканов има нова тръпка, заради която се разделя с

...
Даниел Петканов има нова тръпка, заради която се разделя с
Коментари Харесай

Петканови се развеждат заради изневяра

Даниел Петканов има нова тръпка, поради която се разделя с жена си Александра Богданска. Очакваният бракоразвод на двойката е поради негова невярност с непозната за необятната общност дама. Това е най-пресният слух към звездната двойка Петканови.

Бившият „ Луд репортер” си бил харесал най-обикновена продавачка, с която се чувствал в пъти по-добре в сравнение с в компанията на известната си брачна половинка. Връзката на Петканов почнала като елементарен флирт, само че прераснала в нещо доста по-сериозно, настояват осведомени.

Момичето, по което си паднал водещият на шоуто на Би Ти Ви „ България търси талант”, било красиво, само че не можело да се съпоставя с блестящата Александра. То си изкарвало хляба като редова служителка в онлайн магазин.

Нищо чудно Лудия кореспондент да се е срещнал с любовницата си, до момента в който е правел поръчки или рекламации на артикули на въпросния магазин. На фона на сполучливата кариера на манекенката Алекс, чието лице украсява билбордове в най-големите и елегантни европейски градове, новата възлюбена на Даниел изглеждала елементарна и даже неугледна. За светка на това обаче с нея Петканов се чувствал като същинска звезда, до момента в който жена му го засенчва във всичко. Най-вероятно точно това го е привлякло в новата му връзка, считат хора от обкръжението на Лудия кореспондент.

Повече четете
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР