Даниел Петканов и половинката му Александра са царе на шантавите

...
Даниел Петканов и половинката му Александра са царе на шантавите
Коментари Харесай

Алекс и Дани Петканови вдигнаха тайна втора сватба в Гърция

Даниел Петканов и половинката му Александра са царе на шантавите изненади, даже и това да значи да се оженят за повторно, само че скрито надалеч от родината, видя HotArena.

Двамата бяха на фамилна почивка на гръцкия остров Миконос и очевидно романтиката там ги е предизвикала да изискат да си кажат заветното " да " за повторно, единствено че този път не пред цяла България, както се случи при първата им женитба преди три години в риалити формата " ВИП Брадър ".

За радостното събитие стана ясно, откакто Лудия кореспондент разгласява фрагменти в профила си в обществената мрежа, озаглавени " Моята огромна гръцка женитба ".

На гръцкия остров Петканови бяха в компанията на Деси Цонева и брачна половинка й Явор, само че и двете двойки са без деца, с цел да могат да купонясват шумно и до зори. Звездните фамилии са избрали една от най-култовите местоположения в южната ни съседка, която е и измежду най-скъпите. По всичко проличава обаче, че те не пестят от пари, а се любуват на прекарването си, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР