Даниел Петканов и Александра Богданска станаха родители на момче, което

...
Даниел Петканов и Александра Богданска станаха родители на момче, което
Коментари Харесай

Ето какви бяха първите думи на младия татко Даниел Петканов

Даниел Петканов и Александра Богданска станаха родители на момче, което кръстиха Габриел. Двамата са станали извънредно дейни в обществените мрежи и споделят всяка своя крачка. И ние всички разбрахме през вчерашния ден, че Богданска влиза в болница за раждане.

Преди броени минути Дани пък написа и първи думи за новородения си наследник. " Искам да се похваля, че към този момент съм татко. Пожелавам на всеки такава наслада. Много се гордея с Александра. Благодаря на доктор Коновалова, екипът й от клиника Щерев, на Диди Димова и на всеки, който по един или различен метод ни е оказал помощ или ни е мислил положителното. Малкият се споделя Габриел ".



Скандалното в тази ситуация е, че двамата направиха инстаграм на наследника си и към този момент разгласяват фотоси от негово име. Искат от дребен да го зарибят и развиват в обществените мрежи, тъй като са наясно, че това носи пари, написа блиц. Надяват се да привлеат към себе си рекламодатели на детски артикули и дребният Габриел да стане инфлуенсър още от бебе.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР