Даниел Петканов го е ударил на живот и бройкаджийство или

...
Даниел Петканов го е ударил на живот и бройкаджийство или
Коментари Харесай

Гениално: Петканов си купи пичеловка за свалки

Даниел Петканов го е блъснал на живот и бройкаджийство или най-малко това желае да показва. Лудия кореспондент се държи като отвързан и не стопира да се хвали в обществените мрежи с какви дами си поддържа връзка, коя е заговорил, на коя е взел инстаграма и да се снима с клонинги на някогашната си жена Александра Богданска. Очевадно е, че зевзекът си пада по много високи дами, моделска визия и растеж над 1,80 см - това си проличава от фотосите, които споделя с разнообразни дами, които се пробва да смъкна, само че без триумф, най-малко за момента. Даниел желае да впечатлява повече дамите и поради това реши да си купи нова кола - пичеловка.

" Пряк път към спалнята " - написа преди минути прясно разведеният юнак и пусна кадър с новото си возило, което е " Шевролет Курвет " 1LT Stingray, видя Lupa.bg. Водещият на " България търси гений " си признава, че се надява да впечатлява дамите с новото си жълто возило. Част от почитателите на Лудия кореспондент го поздравяват за покупката, а друго го хулят, че се излага и пада доста ниско.



Автоломилът е бензин, автоматик, 6. 2-литров V8 мотор, прикован към 6-степенна автоматизирана скоростна кутия. Хромирани алуминиеви джанти 18-инчови начело и 19-инчови задни. Има всички вероятни екстри и коства тъкмо 110 000 лв., само че от автокъщата са напрвили отстъпка за Петканов и я е взел за тъкмо 100 бона, научи Lupa.bg.



Припомняме, че преди дни Дани инфлуенсърстваше в Италия, където не пропусна да пофлиртува с госпожица, за която твърди, че засича инцидентно цели два пъти в един и същи ден. " Два пъти за един ден, на разнообразни места, срещнах тази жена. Да е жива и здрава! ", написа той в обществената мрежа и разгласява два разнообразни фрагмента с въпросното момиче, като някои не пропуснаха да го попитат за какво се е снимал още първия път с дамата, която в действителност се оказа испанката Росио, известна фешън дизайнерка в родината си. Феновете на лудия кореспондент също означиха, че тя съвсем наподобява на някогашната му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР