Даниел Петканов е започнал да оплешивява в областта на темето

...
Даниел Петканов е започнал да оплешивява в областта на темето
Коментари Харесай

Даниел Петканов си присажда коса в Турция

Даниел Петканов е почнал да оплешивява в региона на темето и съществено се замисля да се подложи на процедура по присаждане на коса. Той признава, че от известно време насам олисялата му глава се е трансформирала в неизпълним комплекс за него, по тази причина проучил какви са опциите да усъвършенства външния си тип.

Водещият на „ България търси гений ” към този момент минал през първата консултация със експерт и се спрял на турска клиника. Твърди, че цените на интервенциите там са доста по-евтини в съпоставяне със същите у нас. „ Искат ми единствено 1800 евро, а в България стигат до 10 000, което е безумство. Срещнах се с доктора, който организира операцията, целият екип се държа с мен доста благо и общително, тъй че най-вероятно ще им се доверя. Имам още малко време да реша оконачателно ”, разяснява Лудия кореспондент.

Той имал някои съмнения – тормозил се дали всичко ще премине наред, дали вложените средства ще си заслужават и дали ще се хареса. Страхувал се и от страничните резултати като кръвоизливи, инфекции и белези, само че суетата му като че ли надделявала.
Петканов не се тормози да показа, че плешивото теме му е докарало проблеми със самочувствието. Перчемът му постепенно почнал да окапва още преди няколко години и това му повлияло отрицателно. „ Имах доста хубава коса и по тази причина мъчно одобрих раздялата с нея. Все отново съм известно лице, имам телевизионни изяви, не е добре да изоставям визията си ”, изяснява Даниел.Съпругата му Александра го окуражила и дала обещание да пътува с него до Истанбул, с цел да му вдъхне храброст и морална поддръжка.

Процедурата по присаждане на коса става все по-популярна . Много родни звезди като Димитър Бербатов, Мустафа Чаушев и Ваня Джафрович към този момент прибегнаха до тази намеса и сгъстиха косите си посредством съвременни способи. Повечето нашенци избират турките клиники, тъй като там цените са по-евтини и интервенциите са по-достъпни. Безвъзвратно в предишното са останали перуките вид „ килим ”, с които се подредиха Боби Михайлов и Вальо Михов преди десетилетие, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР