Даниел Пеев изведе Монтана до исторически 1/4-финал за Чалъндж къп

...
Даниел Пеев изведе Монтана до исторически 1/4-финал за Чалъндж къп
Коментари Харесай

Задава се страхотна битка за подписа на Дани Пеев

Даниел Пеев изведе Монтана до исторически 1/4-финал за Чалъндж къп при първото присъединяване въобще на клуба в европейските шампионати. Освен това през този сезон отборът приключи на второ място в Суперлигата, като от финала сред Нефтохимик и ЦСКА зависи дали ще грабне сребърните или бронзовите оценки в крайното нареждане. Монтанци играха и в пряк конфликт с бургазлии за Купата на България, като позволиха единствено 4 провали през постоянния сезон.

Всичко това трансформира наставника на тима Дани Пеев в апетитна хапка, освен у нас, само че и в чужбина. Според информация на " Тема Спорт " съществува сериозна възможност някогашното либеро на националния ни тим да напусне Монтана в посока Русия. Специалистът е бил предложен на отбор от локалната Суперлига от Пламен Константинов, чийто асистент е в националния ни тим. Това значи, че възможностите Пеев да продължи да води монтанци не е изключително огромен макар желанието на управлението да го задържи. Освен от Русия за интерес към треньора от известно време се приказва и от Нефтохимик, въпреки там обстановката да е много по-сложна поради наличието на Найден Найденов, който изведе бургазлии до купа и Суперкупа и край в Суперлигата.

На този стадий не е ясно какво тъкмо ще съставлява Монтана през идващия сезон. Освен Пеев клубът може да бъде изоставен и от съществени волейболисти. Със сигурност това ще стане с руснаците Клец и Абаев, както и с французина Роата. Централният блокировач Иван Латунов пък може да се завърне в Левски, където игра, преди да подпише с Монтана преди 4 години. Към посрещача Златко Кьосев пък демонстрират интерес няколко отбора, измежду които и Нефтохимик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР