Даниел Панов бе сърдечно посрещнат и приветстван при посещението си

...
Даниел Панов бе сърдечно посрещнат и приветстван при посещението си
Коментари Харесай

Даниел Панов: Създаваме нов център за социални грижи за възрастни хора

Даниел Панов бе сърдечно посрещнат и приветстван при визитата си в Дома за възрастни хора „ Венета Ботева ” в остарялата столица. „ Вашата мъдрост, препоръките, които давате, разказите ви за българските обичаи, традиции и обреди – всичко това е доста скъпо и оказва помощ както на мен, по този начин и на всеки един човек за верните житейски, а и управнически решения ”, обърна се към хората Панов.

„ Тук сме като едно огромно семейство – и поради грижите, и поради положителните условия и атмосфера, само че и поради това, че посещаваме концерти, постановки, изложения и доста събития от културния календар на Велико Търново. Подкрепяме ви и имаме вяра, че ще продължите и отсега нататък да водите Велико Търново ”, бе отзвукът от мненията на живеещите в Дома.

Даниел Панов акцентира, че грижата за възрастните хора постоянно е била измежду главните му цели и това е заложено в плануваните политики през идващите четири години. Основата към този момент е положена – във втория мандат на Даниел Панов Община Велико Търново завоюва план за основаване на комплекс за обществени грижи за възрастни хора в неспособност за самообслужване. Новият център ще бъде основан със средства по оперативна стратегия „ Региони в напредък ” 2014-2020 и ще се намира в квартал „ Колю Фичето ”. Подписан е и договорът за обезпечаване на безвъзмездната финансова помощ за материалната база, дружно с нужното обзавеждане и съоръжение. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР