Даниел Мутафчиев се прости с Фолксвагена си заради глупава грешка

...
Даниел Мутафчиев се прости с Фолксвагена си заради глупава грешка
Коментари Харесай

Служител на летището в Бургас е първият карък в България, останал без кола заради цигара с марихуана

Даниел Мутафчиев се елементарни с Фолксвагена си поради глупава неточност

23-годишният Даниел Мутафчиев се оказа първият в България, който загуби колата си след поради шофиране след приложимост на опиати, научи Флагман.бг (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Младият бургазлия печели наградата „ Карък на годината “, защото загуби Фолксвагена си поради няколко дръпвания от цигара с марихуана.

Часове след обнародването на прословутия член 343б от Наказателния кодекс, който ускорява ограниченията против пияните и дрогирани водачи, Даниел е спрян за рутинна инспекция от пътен патрул до ст. „ Лазур “. Той е пътувал в колата със 17-годишния си брат.

В младежа служителите на реда са разкрили цигара с марихуана, а тестът с DRAG теста на брат му е дала позитивен резултат за канабис. Самият Даниел обаче надали е очаквал какво ще се случи. Той е мълчалив, откакто схванал, че ще му изземат Полото в интерес на страната. Момчето било безупречно до този миг – нямал нито едно нарушаване. 23-годишният бургазлия имал и непрекъсната работа – наземен личен състав на летище Бургас, където получавал добра заплата и си закупил Фолксвагена.

Няколко часа по-късно са регистрирани още два случая, само че доста по-фрапантни от този – на мъртво пийнал водач на тир – с над 3 промила и на аварирал лидер край Слънчев бряг с 1,5 промила.

Конфискуваните коли ще останат на паркинг на полицията до потвърждаването кръвната проба, в случай че такава е направена. След това ще бъдат оповестени за обмен от Националната организация по приходите.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР