Даниел Моралес ще продължи да води ЦСКА и при гостуването

...
Даниел Моралес ще продължи да води ЦСКА и при гостуването
Коментари Харесай

Даниел Моралес ще продължи да бъде старши треньор на ЦСКА

Даниел Моралес ще продължи да води ЦСКА и при гостуването на Йънг Бойс идващия четвъртък. Дотогава на " Армията " не считат да вършат промени в треньорския щаб, твърди " Тема Спорт ".

Шефовете са удовлетворени от представянето при гостуването на Рома на " Олимпико " (0:0) и считат да дадат късмет на наставника да продължи да води тима.

44-годишният бразилец с български паспорт има лиценз А, който му разрешава да бъде асистент, само че не има Про за старши треньор. С позволение от УЕФА обаче той може да води тима в продължение на 60 дни в евротурнирите, след което на треньорската пейка на ЦСКА ще е наложително да има ментор с Про лиценз. Това обаче значи, че Моралес би могъл даже да изкара отпред оставащите четири мача в груповата фаза. Всичко ще зависи от представянето на тима в Швейцария.

Ръководството на клуба води договаряния с няколко задгранични експерти, само че в случай че се стигне до съглашение с някой от тях, най-вероятно то ще влезе в действие от зимата.

" Сигурен съм, че един ден ще получа късмет да повеждам за непрекъснато този популярен тим, само че дали ще е в този момент, дали ще е в бъдеще, притежателят ще реши ", съобщи Моралес след равенството 0:0 с Рома на " Олимпико ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР