Даниел Моралес разкри подробности за престоя си в ЦСКА. Ето

...
Даниел Моралес разкри подробности за престоя си в ЦСКА. Ето
Коментари Харесай

Даниел Моралес: За мен беше един шок! Дали ще работя в Левски или Лудогорец е въпрос на момент

Даниел Моралес разкри детайлности за престоя си в ЦСКА. Ето какво сподели той пред Sportal.bg:

" За мен беше един потрес, тъй като отдавна не съм бил без работа, само че имам вяра, че няма да остана дълго време. Ще почивам, когато умра. Сега желая да предавам опита си някъде, и знанията, до момента в който са ми още свежи.

Аз не мисля, че е имало пренебрежение към мен. Просто това са решения, които се взимат бързо. Идва нов щаб, нов треньор. Аз съм дал всичко от себе си в интервала, в който бях в ЦСКА. Аз имам огромна признателност към всички треньори, с които съм работил. Стамен Белчев, Люпко Петрович. Бате Любо Пенев. Винаги има начало и край.

Аз съм експерт. Уважавам всички тимове в България. Искам да храня моето семейство и да се развъртвам тук-там, където има условия. Аз нямам проблем нито с Левски, нито с Лудогорец, само че дали в миналото ще работя там е въпрос на миг.

И преди няколко години с Пенев победихме в Разград. И със Стамен Белчев сме побеждавали там. Всеки тим има мощни мачове и спадове. Отборът реализира резултати. Аз нямах доста време да промени нещо за малко време. После пристигна Бруно Акрапович, след това Любо Пенев вкара в релси тима ", сподели Моралес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР