Даниел Моралес е новият старши треньор на Беласица. Той сподели,

...
Даниел Моралес е новият старши треньор на Беласица. Той сподели,
Коментари Харесай

Феновете ликуват! Бразилецът Даниел Моралес е новият старши треньор на Беласица

Даниел Моралес е новият старши треньор на Беласица. Той показа, че идва в Петрич с краткосрочни и дълготрайни цели. На първо време главната му задача и предпочитание е да помогне на тима да не изпадне. В дълготраен проект желае да накара футболистите да повярват в себе си, като им вдъхне убеденост в това, което могат да вършат най-добре.
“Харесвам плана, показан от Герасим Заков и кмета на община Петрич Димитър Бръчков. Споделям и утвърждавам концепциите им за развиване на клуба ”, сподели още Моралес.
Част от футболната кариера на Моралес минава през разнообразни тимове в родната му Бразилия, както и през тимовете на Нафтекс Бургас, Локомотив Пловдив, Черно море Варна, ЦСКА, Спартак Варна, Локомотив Мездра.
Голяма част от треньорската кариера на Даниел Моралес минава в ЦСКА София, където първо работи в ДЮШ, а след това и като помощник-треньор в първия тим.
През 2020 година краткотрайно е назначен за старши треньор на клуба, като под негово управление ЦСКА реализира влиятелно тъждество против Рома в Рим.
Има два интервала отпред на Ботев Враца, където работи за следващо, преди да поеме Беласица Петрич.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР