Даниел Младенов говори пред клубния сайт на Етър, след като

...
Даниел Младенов говори пред клубния сайт на Етър, след като
Коментари Харесай

Даниел Младенов: Надявам се да изиграя 100 мача за Етър и да вкарам 40 гола

Даниел Младенов приказва пред клубния уебсайт на Етър, откакто публично се завърна в клуба.

Дани, с какви усеща се завръщаш в " Етър "?

- Аз още преди година споделих, че " Етър " за мен вечно ще бъде от тимовете, в които съм се чувствал най-добре. Връщам се с доста положителни усеща и да се надяваме, че ще оказа помощ на тима да остане в групата.

На разлъка с ЦСКА 1948 показа, че желанието ти е да играеш по-редовно...

- Да, това също е значимо за мен, тъй като когато си скъп и ти се дава късмет да играеш, тогава и можеш да свършиш работата, която би трябвало. 33 години е Христовата възраст, не е огромна за футбола. Виждаме, че има футболисти, които и на 40 години играят добре и вкарват голове. Така че най-важното е да сме във форма и здрави и нека имаме и шанс!

С екипа на " Етър " записа 61 мача, в които вкара 20 гола, което по никакъв начин не е малко. Да чакат ли почитателите нови голове от теб?

- Надявам се да станат 100 мача и с 40 гола! Бъдещето ще покаже. Но още веднъж ще повторя - на първо място да сме здрави и да имаме и шанс.

Ти познаваш чудесно " Етър ", съгласно теб какви са възможностите да се пребори за оставане?

- Шансовете са огромни. В българския футбол разликата сред тимовете като класа и развиване не е толкоз огромна. Просто когато има един добър колектив и те покрива и шансът, се натрупат точки. Видяхме, че " Етър " в последните мачове взе много точки, да се надяваме оттук-нататък да побеждаваме постоянно.

Феновете сигурно ще се радват на завръщането ти...

- Както те към мен, по този начин и аз към почитателите! Винаги съм казвал, че това нещо се усеща. Когато показваш, че си добър човек, тогава и на терена показваш, че си добър футболист. Така че за мен най-важното е на първо място да си човек. Всичко ще бъде взаимно!
 Даниел Младенов се завърна в Етър, хърватин подписа с
Даниел Младенов се завърна в Етър, хърватин подписа с " болярите "

Двама нови на " Ивайло "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР