Даниел Митов заяви, че Демократична България е идеологически най-близката до

...
Даниел Митов заяви, че Демократична България е идеологически най-близката до
Коментари Харесай

Даниел Митов видя ДБ като най-близка до ГЕРБ |

Даниел Митов съобщи, че " Демократична България " е идеологически най-близката до ГЕРБ партия.

Пред " Свободна Европа " той разяснява, че отводът на Демократична България за договаряния с партията на Борисов не е рационално решение. Според него " това нерационално държание провали два Народното събрание ".

" Никой не ни избира, с цел да се харесваме там, а да вършим работа. "

Той разяснява, че сега има решение на ГЕРБ, съгласно което не може да има взаимно ръководство с Българска социалистическа партия. Такова обаче няма за Движение за права и свободи. (По време на вътрешният министър Бойко Рашков заяви, че има сведения за извършена среща сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, на която е реализирано единодушие за общо съдружно ръководство след изборите. - бел.ред.)

Той дефинира, че наличието на Пеевски в листите основава " внимателен миг ".

Митов заяви, че ГЕРБ няма да бяга отговорност и в случай че ѝ бъде връчен мандат партията ще се опита да образува кабинет.

За фотосите на Борисов

" Цялата тази история със фотосите стартира да става смешна ", съобщи Митов и добави, че чаршафите и дръжката на шкафчето били разнообразни.

Изказването му е по повод 

По думите му разпространението на фрагментите няколко дни преди изборите цели само да манипулира публичното мнение, а " който не го схваща си е напълно към този момент си е изгубил мозъка ". Според него фотосите се се употребяват от политическите съперници на ГЕРБ, чиято акция се базирала единствено на устрема да бъде погубен обликът на Борисов.

" На мен ми омръзна от тези неща ", съобщи той.

" Човекът с дебелите пръсти да беше най-малко обърнал камерата, с цел да го забележим кой е и да беше обърнал камерата, с цел да забележим дали в стаята сега се намира господин Борисов ".

Митов счита, че тази история към този момент е остаряла, тъй като в резиденцията към този момент от 8 месеца живее Стефан Янев. Той обаче отхвърли да разяснява предходните фотоси, които бяха публикувани, когато Борисов към момента живееше там. Според него тогава някогашният министър председател е дал пояснения.

Той отхвърли да има връзка сред фотосите, на които се виждат големи суми пари, и обвиняванията в корупция.

Вчера вътрешният министър Бойко Рашков разяснява, че фотосите могат да се одобряват като доказателство за корупция, тъй като "... нито за един, нито за два мандата ". По думите му парите не са единствено от заплата, само че и " от друго място ".

Той се опита да отклони тематиката с метода на водача на партията си - насочвайкки диалога с изказванията за полицейски репресии против симпатизанти и членове на ГЕРБ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР