Даниел Митов от ГЕРБ-СДС направи коментар за назначенията на кадри

...
Даниел Митов от ГЕРБ-СДС направи коментар за назначенията на кадри
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Даниел Митов за кадрите от ДС във властта: Мрачни същества изпълзяват от леговищата си, за да овладеят отново държавата - уволнете ги!

Даниел Митов от ГЕРБ-СДС направи коментар за назначенията на фрагменти от Държавна сигурност във властта, като съобщи от трибуната на Народното събрание, че Държавна сигурност влиза в орисите на стотици български жители и че в продължение на 45 година точно Държавна сигурност подсигурила външната ни политика да е функционалност на политиката на Кремъл.

За благополучие, българската десница изолира Държавна сигурност от значимите въпроси на страната. По време на мандата на Росен Плевнелиев и на ГЕРБ имаше процедура да не се назначават сътрудници на някогашната Държавна сигурност. Бяха отзовани посланиците, които са били сътрудници на Държавна сигурност. Държавна сигурност се върна на бял кон, не къде да е, а в политическият кабинет на министерството на Министерство на външните работи - назначени бяха секретни сътрудници, за шеф на кабинета също е назначен сътрудник, както и Петко Сертов, който е назначен за консултант. Също по този начин се готви уволнението на дипломати. А по кое време ще пенсионираме Държавна сигурност, попита Митов.
свързани новини6236преди 27 минути7463преди 1 часа
Мрежата на Държавна сигурност се готви за реституция, предупредихме ви, че мрачни същества ще изпълзят от леговищата си, с цел да овладеят страната още веднъж.Искаме да чуем всички партии на смяната дали стоят зад назначенията и кой направи по този начин, че да се върне Държавна сигурност. Да не се окажем прави, че същинският ръководещ и кръстник на обединението Румен Радев бърза да назначи свои хора на всички места. Възприемаме това като провокация, призоваваме да уволнят фрагментите на Държавна сигурност и да се причислят към нашето мнение за комунистическото минало, отсече Митов.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР