Даниел Митов: Оказва се, че България купува руски газ, но

...
Даниел Митов: Оказва се, че България купува руски газ, но
Коментари Харесай

Даниел митов: Вчера стана ясно, че коалицията се управлява от БСП, а Корнелия Нинова е министър-председател

Даниел Митов: Оказва се, че България купува съветски газ, само че посредством медиатори - bTV Новините

" България продължава да купува съветски газ, само че го купува през медиатори ", съобщи в предаването " Тази заран " по bTV Даниел Митов - зам.-председател на ГЕРБ.

" Оказа се, че компанията медиатор е някогашната компания, в която е работил новоназначеният началник на " Булгаргаз ". Изведнъж тази компания става доста значима.

Тя с изключение на, че купува съветски газ, продава го скъпо на страната, след което го купува още веднъж същия тоя газ, който е продала на 102€, в случай че не се неистина, а го купуват на 82€ ", съобщи Митов.

И сега съществуват благоприятни условия за дотавка на газ. Има задоволително построена инфраструктура. Но задачата е едни хора да печелят по 100 и от горната страна млн лв. от комисионна. Интерконекторът стартира да се построява през 2019 година Трябваше да стартира да се строи, другояче тръбата щеше да стои в нивите. Една трета от тръбата на Балкански поток е към този момент изплатена от такси. Рафинерията в Бургас може да се прекалибрира за различен нефт, тъй като в последна сметка след извесно време ще се стигне до ембарго на съветски нефт. Ако българското праветелство в действителност се опълчва на Русия би трябвало да поддържа това ембарго и да обезпечи различни доставки.
На процедура ръководещата коалиция върна мутренските времена обаче през страната, счита още той. Вчера стана ясно, че обединението се ръководи от Българска социалистическа партия, а Корнелия Нинова е министър-председател, съобщи Даниел Митов в коментар за гласуваната през вчерашния ден в Народното събрание военна помощ за Украйна.

" Три от партиите желаят да се изпрати оръжие, четвъртата не желае е в един миг надвива четвъртата, т.е. малцинственото мнение в съдружната формула. За мен е явно какво какво се случи ", изясни той.

" Кому беше нужно да се приема решения националното заседание, което в действителност не трансформира нищо ", попита той. Когато ти оферират текст за поддръжка на Украйна не можеш да не го подкрепиш. ТОва решение през вчерашния ден беше безусловно импотентно.
България можеше да изпрати системи за Противовъздушна отбрана. Можеше да изпратим това остаряло руско желязо, което в мамента е належащо на Украйна и по този начин щяхме да закупим нови и да модернизираме армията си по Натовски стандарти. Според Христо Гаджев нищо с тези поправки няма да се случи. Когато би трябвало да ремонтираме кораби те не могат да дойдат до пристанище Варна. Ако ремонтираме остаряла руска техника ни трябват съветски елементи. Няма от къде да ги купим. Украйна желае от нас военна помощ, само че нашите политици са съумели да извият ръце на посланник Мускаленко с това писмо, единствено и единствено да оцелее обединението. Това държавно управление се самоизяжда отввътре. Виждате какво се случва и по какъв начин този министър ръководител ръководи страната. Той не може да овладее една рецесия. Изпари се митът за нулевата приемливост към корупцията. И схемата с газта го потвърждава. ГЕРБ си е взела поучения от грешките които едопускала и мисля че е подготвена още веднъж да влезе в ръководството на страната ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР