Даниел Милушев вече е готов за нови изживявания и жени.

...
Даниел Милушев вече е готов за нови изживявания и жени.
Коментари Харесай

Вече я забрави! Бившият на Симона Загорова започна нов живот, тя го кълняла

Даниел Милушев към този момент е подготвен за нови преживявания и дами. Е, за второто няма индикации, само че някогашният на Симона Загорова съобщи в Instagram, че стартира изцяло нов живот.

Милушев се беше покрил много дълго време и нямаше никакви новини от него. Припомняме, че той и дъщерята на Глория станаха гаджета, направиха бързо дете и се разделиха след по-малко от година. Чалга наследницата пък неотдавна избухна против таткото на щерка си Галина. В Instagram тя написа, че от очите не всеки път падали сълзи, а хора. " Понякога падат хора..., ниско, доста ниско ", написа в стори певицата, само че без да посочва името на Даниел.

Виж още: Андреа сподели зърна, направи тежки разкрития за Анелия и Меди: " Той знае какви ги надроби "  

Слуховете за сложните им фамилни връзки обикаляха уеб страниците много дълго време. Твърдеше се, че тъщата Гло не харесвала въобще Даниел, тъй като нямал сериозна работа и  финансова непоклатимост. 

Милушев обаче не се занимава с злословия и си гледа живота. Не се знае дали оказва помощ в развъждането на дребната Галина, само че Симона е споделяла, че и двамата се грижат за дъщеричката им.

Виж още: Скрий си дупето, върни се към поп музиката: Съсипаха Тита след песента ѝ с Фики

Изображение: https://www.facebook.com/VipChoOo, https://www.instagram.com/simonazagorova21/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР