Даниел Маринов е на 19 години, от Враца е, работливо

...
Даниел Маринов е на 19 години, от Враца е, работливо
Коментари Харесай

„Мис Враца” стана дама на момче в инвалидна количка

Даниел Маринов е на 19 години, от Враца е, работливо момче е. Миналото лято работи на Черноморието, с цел да изкара свои пари. Една вечер излиза с другари, пуска се на водна пързалка, удря се в басейна и чупи шиен прешлен. В инвалидна количка е, само че възможностите му за възобновяване са положителни.

21-годишната Александра Цветкова е носителка на купата „ Мис Вараца”, учи право сега. Нищо дотук не я свързва с 19-годишния Даниел, като се изключи че се познават. " Те във Враца хората всички се познават. Ние се познаваме от много години ", споделя момичето.
Даниел написал в обществените мрежи в последния миг преди бала, повече на смешка, че си диря дама незабавно. Александра вижда " обявата ", разменя няколко думи с него и на другия ден получава покана да е дама на Даниел на бала. Веднага приема.

Оттогава са неразделни, а възобновяване на Даниел продължава.

Можете да помогнете на Даниел. На 3 юли на Моста на влюбените до НДК се провежда фотосесия. Темата е " Градски портрети ", началото е от 18:30 часа. " Който желае, може да пристигна с нас. Да тръгне от там и да си направи каквито фотоси реши. И просто да подари някаква сума, каквато той реши за добре ", споделя Александра.

Вижте повече във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР