Даниел Лорер смята, че България е вкарана в изолация от

...
Даниел Лорер смята, че България е вкарана в изолация от
Коментари Харесай

Лорер за Радев: Президентът ни изолира от света

Даниел Лорер счита, че България е вкарана в изолираност от самия й президент. 

Няма причина България да не подпише декларацията за влизане на Украйна в НАТО. Там не се споделя по кое време това ще се случи. Румен Радев трансформира България в политически остров и вкарва страната в изолираност, съобщи пред bTV Даниел Лорер от " Продължаваме промяната ".

" Президентството би трябвало да сплотява българския народ. Президентството и служебните държавни управления се политизират, тъй като се пробват да основават и управляват държавни политики. Пример за това е търсенето на нови изтребители тъкмо в този миг ", сподели той.

Лорер разгласи, че в случай че има предложение за изпращане на военна техника за Украйна, от Политическа партия ще го поддържат. Той е на мнение, че дейностите на служебния кабинет са притеснителни, тъй като наподобява, че се канят да ръководят дълго. Лорер уточни кадровите смени в Национална агенция за приходите и митниците като образец за това. " Възможно е промяна в Банката за развиване и Фонда на фондовете ", чака той.

" Ние считаме, че цялата отговорност държавното управление да падне е на " ИТН ", ГЕРБ и Движение за права и свободи. Сега ГЕРБ и Движение за права и свободи са в Народното събрание – тяхна е отговорността, откакто гласоподавателят им е дал първото място на изборите, да сформират работещо болшинство ", сподели някогашният министър на нововъведенията и растежа във връзка опцията от коалиция в 48-ото Народно заседание.

Лорер уточни, че за Политическа партия е основно в евентуалното последващо държавно управление съществени цели да са евроатлантизмът и битката с корупцията.

" Нямаме искания към имена и можем да сме гъвкави, с цел да сработи една настройка. Политическа партия се трансформира от протестна вълна в политически фактор ", сподели още Даниел Лорер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР