Даниел Лорер от партия Продължаваме промяната посочи, че е неприемливо

...
Даниел Лорер от партия Продължаваме промяната посочи, че е неприемливо
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Разривът между ПП и Радев е на политическа основа

Даниел Лорер от партия Продължаваме промяната уточни, че е недопустимо държанието на Румен Радев, посредством което той насочва обвинявания към групировката, тъй като " Духът на Конституцията се показва в това президентът да сплотява и да прави нацията единна. "  Лорер уточни, че такива тип изявления ни разделят.

 

Даниел Лорер дефинира, че когато президентът е слязал при протестиращите хора и е споделил: „ Мутри, вън! “ – това е бил най-високият миг за Радев, тъй като " Той дявол едно с българския народ. "

 

Според Лорер Политическа партия е поела политическата отговорност за случването на тази смяна. Лорер уточни, че появяването на служебните държавни управления е дало подтик за основаването на Политическа партия, само че групировката е " спечелила сърцата на хората със „ смелостта “ и личната си стратегия, която разгражда " модела " ГЕРБ. "

 

Даниел Лорер уточни, че разминаването сред Политическа партия и Радев е на политическа основа, само че от групировката в никакъв случай няма да бъдат президентска партия. Лорер съобщи, че евентуално това не се е харесало на Радев. Лорер предвижда, че е допустимо да има основаване на спомагателни планове, които да бъдат в услуга на президента.

 

Лорер посочи по по bTV, че Радев не е съумял да ръководи посредством Политическа партия, въпреки че Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се пробват да " пришият " Промяната към Радев. Лорер увери своите политически съперници: " Всички структури на партиите са в сигурност, тъй като ние имаме свои. " Депутатът уточни, че Нинова се тревожи за " тежката електорална орис на Българска социалистическа партия под личното си управление. " Според него обстановката в Българска социалистическа партия няма нищо общо с Политическа партия, тъй като: " Ние сме център – нито сме в ляво, нито сме в дясно. " Според него грешката на Нинова е, че за толкоз години Българска социалистическа партия не е превърната в " съвременна социалдемократическа партия. "

 

Според Лорер за казуса  " Капитан Андреево " се употребяват „ Технически хватки, с които се пробват да се избяга от отговорност “, т.е. симулира се активност, само че да не се прави нещо съответно. "

 

Лорер посочи, че ББР не е подпомагала дребния и междинния бизнес, тъй като са били неподдържани над 200 млн. лева хранителни запаси за заеми, които няма да се върнат: " Поехме Банката през м. септември предходната година със 70 млн. лева загуба. Сега към м. септември 2022г. банката има 30 млн. облага.

 

Лорер уточни, че рецензиите на ГЕРБ-СДС към Политическа партия за ББР са " комфортна дъвка. " Според депутатът Политическа партия няма да предложат държавно управление на малцинството, когато мандатът им бъде връчен. Според Лорер проф. Н. Габровски е " фон, тъй като решенията се взимат еднолично. " Политическа партия няма да поддържат мандат на ГЕРБ-СДС. При третия мандат Политическа партия ще вземат участие единствено във връзка с политиките, които от групировката считат за значими.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР