Даниел Крейг дари 10 000 лири на трима бащи, които

...
Даниел Крейг дари 10 000 лири на трима бащи, които
Коментари Харесай

Даниел Крейг дари 10 000 лири на...

Даниел Крейг подари 10 000 лири на трима татковци, които потеглиха на поход от 300 благи пешком, с цел да съберат средства за благотворителна организация за попречване на самоубийства, откакто дъщерите им лишили живота си.

Анди Ейри, Майк Палмър и Тим Оуен нарекли самодейността " Three Dads Walking ". Те ще се разхождат сред домовете си в Камбрия, Манчестър и Норфолк.

Парите са за благотворителната организация " Папирус ", а дарението на артиста те нарекоха " необикновено ".

Ейри също по този начин е признателен, че Крейг му е разрешил да заяви обществено за щедростта му, изключително откакто сега се приказва доста за него около премиерата на последния филм за Джеймс Бонд, в който артистът взе участие.

" Даниел Крейг явно е разчувстван от неописуемата болежка, която изпитваме ние и нашите фамилии и желае да ни помогне да извадим нещо позитивно от цялостното опустошаване ", добави той.

" Надяваме се, че като разкажем трите си истории, ще осветим тематиката за психологичното здраве на младите ", споделят родителите.

Най-новият филм за Бонд " Смъртта може да изчака " оглави бокс-офис класацията на Северна Америка, като донесе доходи от 56 милиона $ в дебютния си уикенд в киносалоните, заяви Българска телеграфна агенция. Според изчисленията " Смъртта може да изчака " би трябвало да донесе доходи от най-малко 800 милиона $ в международния бокс-офис. В международен мащаб за момента те надвишават 313 милиона $. Втората позиция в бокс-офис класацията на Северна Америка е за " Венъм 2: Време е за Карнидж " с доходи в размер на 32 милиона $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР