Даниел Кайзер се съгласи да даде последно интервю за Sportal.bg,

...
Даниел Кайзер се съгласи да даде последно интервю за Sportal.bg,
Коментари Харесай

Кайзер: Исках да остана в Ботев, но се наслушах на лъжи! Не съм имал оферта от Левски

Даниел Кайзер се съгласи да даде последно изявление за Sportal.bg, откакто преди дни разгласи, че напуща Ботев (Пловдив). Стражът прекара две години в пловдивския клуб, в които завоюва сърцата на почитателите. Кайзер призна, че е имал желанието да остане в Ботев, само че недоразумение с клубното управление е довело до решението да приключи престоя си при " канарчетата ". В последните месеци се твърди настойчиво, че полякът е мечтан от Левски, само че информацията бе опровергана от Кайзер.
 Ботев (Пловдив) - Локомотив (Пловдив) II част @@@
Дани, на първо място желая да те поздравя за мощния сезон, който направи с Ботев (Пловдив). Какво мислиш за представянето на тима?

Благодаря ти. Сезонът за мен беше добър. Тренирах интензивно, с цел да стигна до това равнище. Един мач на финала за Купата скапе целия сезон за нас. Въпреки това изиграхме доста положителни мачове.

Напускаш тима след две години, в които завоюва сърцата на почитателите, които доста те обичат. Съжаляваш ли за нещо?
За почитателите на Ботев (Пловдив) мога да кажа единствено положителни неща. Чувствам се доста добре тук. Феновете ме обичат и аз тях също.
 Ботев (Пд) - Лудогорец @@@
Как видя през твоите очи финала за Купата на България с Локомотив (Пловдив)? Отборът ти беше апетитен за любимец, само че нещо се обърка...
Понякога във футбола тимовете имат доста неприятен ден. Такъв беше нашият случай на финала. Не мога да спра да мисля за този мач.
Как дойде в България? Преди беше вратар в полската Втора лига.
Адам Стаховяк ми се обади и ми сподели за Ботев (Пловдив). Дойдох на проби и треньорът ме хареса.  Ботев (Пд) - ЦСКА-София @@@
Откриваш ли разлика сред българския и полския футбол и каква е тя? Организацията в Полша е на доста високо равнище. Екстракласата разполага с по-добри игрища и повече пари. Въпреки това българското и полското състезание са на едно равнище.

Какво се случи в договарянията сред теб и Ботев за нов контракт? Имаше ли по какъв начин да останеш в клуба?
Когато започнахме договаряния за нов контракт, нямах подозрение, че желая да остана. Имаше прекомерно доста неистини от страна на шефовете за отправеното към мен предложение. Преговорите не бяха професионални. Бях нападнат, както и моите сътрудници. Искам да работя професионално.
 Левски - Ботев (Пловдив) @@@
През последните няколко месеца името ти е спрягано с Левски. Какво мислиш за тези клюки и имаше ли в действителност контакти сред теб и " сините "?
Не, не съм имал предложения от страна на Левски.
Искаш ли да кажеш още нещо на почитателите на Ботев?
Благодаря им за всичко! Никога няма да не помни този клуб.

Първа лига 10 кръг, петък 24 май  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР