Даниел Илиев ще се качи за пореден път на ринга

...
Даниел Илиев ще се качи за пореден път на ринга
Коментари Харесай

Даниел Илиев излиза срещу Крокодила от Кипър

Даниел Илиев ще се качи за следващ път на кръга пред родна аудитория. Този път ще е в бойното шоу Grand Fight Arena 2, което ще се организира на 29-ти март в столичната "Арена Асикс ". Срещу него ще се изправи бойният спортист от Кипър Христакис Алехандро с прякор Крокодила. 24-годишният войник е първенец по К-1 и повторен международен първенец по мауай боран. Последната му борба е през октомври, когато печели европейска купа по К-1. Даниел също се би неотдавна - в Grand Fight Arena 1, което се организира при започване на декември. Там той съумя да нокаутира англичанина Джордан Смит. Сега тази среща ще е междинна преди борбата му на 29 юни в Манчестър, където Дани ще пази купата си по К-1 до 82 кг в Muay Thai Grand Prix.
 Даниел Илиев - Jordan „ The Prophesy “ Smith @@@
Другият уредник на събитието Grand Fight Arena Георги Валентинов ще вземе присъединяване по правилника на ММА. В събитието присъединяване ще вземе и известния с тежките си нокаут ММА войник Владислав Кънчев, който ще се изправи против украинеца Владислав Шчепнанский.
 Георги Валентинов - Paulo „ Roy “ de Moura e Silva @@@
Мариян Димитров от Стара Загора също ще вземе присъединяване против бразилеца Хорхе Филхо. Бранко Бабачев, Радослав Карашев и други родни ММА бойци също ще вземат присъединяване в шампионата. Билетите за Grand Fight Arena 2 са към този момент в продажба и са на цена от 20 лева и могат да бъдат закупени онлайн от besttickets.bg или касите на Тикетпро като бензиностанции OMV, Office 1 и други Запазете своето място в този момент и очаквайте скоро повече информация за бойците и цялостната файт карта на Grand Fight Arena 2.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР