Даниел Илиев, също като Георги Валентинов, записа победа с нокаут

...
Даниел Илиев, също като Георги Валентинов, записа победа с нокаут
Коментари Харесай

Даниел Илиев също безпощаден на Grand Fight Arena 2!

Даниел Илиев, също като Георги Валентинов, записа победа с нокаут в първия рунд в своя дуел пред екзалтирани 2000 фенове в зала "Асикс Арена " и под непрестанни викания "Само Левски " и "София Запад ". Илиев имаше голямо предимство във връзка с кондиционна подготовка и класа над Христакис Алехандро, като го отхвърли в първия рунд. Това бе последният дуел от Grand Fight Arena 2 - по правилника на К-1 и в категория до 84 кг - а Дани Илиев към този момент има 15 професионални победи и единствено две провали.

Видимо бе, че 195-сантиметровият българин има съществено ръстово предимство и очевидно смяташе да се възползва от него през цялото време. Още първия му ляв челен кик повали съперника, а при втория Крокодила стартира да се превива на земята и несъмнено не си заслужваше утвърждението на почитателите. Алехандро навлезе напълно в режим "оцеляване ", а Илиев не губеше хладнокръвие и не се впускаше в необуздани офанзиви, само че още два пъти повали кипъреца до края на първия рунд.

Около минута преди края Илиев заби безмилостно кроше в главата на Крокодила, а реферът стартира да отброява. От ъгъла на Алехандро хвърлиха бялата забрадка и Илиев завоюва изцяло справедливо утвърждението на многочислените си почитатели и другари по трибуните.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР