Даниел Харолд от ITV I’m A Celebrity разкрива, че косата

...
Даниел Харолд от ITV I’m A Celebrity разкрива, че косата
Коментари Харесай

Даниел Харолд от ITV I`m A Celebrity разкрива, че „косата й е паднала“ в джунглата

Даниел Харолд от ITV I’m A Celebrity разкрива, че косата й пада по време на престоя й в джунглата, като твърди, че беше отказано лекуване за това.

Звездата от EastEnders Даниел беше петата звезда, изгонена от лагера, само че тя описа за най-лошата част от прекарването си в първото телевизионно изявление, откогато се прибра вкъщи. Говорейки пред панела Loose Women, тя разиска времето си в джунглата с някогашната победителка в I'm A Celeb Myleene Klass, както и с Charlene White, Coleen Nolan и Jane Moore.

31-годишната беше запитана за най-лошото нещо, което е претърпяла, на което тя отговори: „ Косата ми падаше! Беше толкоз неприятно. Тогава си споделих „ Мога ли да получа лекуване?' само че те споделиха: „ Не, скърбя, Даниел “, тъй че просто да си в джунглата е най-големият потрес. “

Аз съм деец от звезди Милийн добави: „ Звучи в действителност необичайно, само че без да знам какъв брой е часът това е смущаващо, тъй като, в случай че се замислите, определяте всичко със закуска, обяд, вечеря. "

Тя също т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР