Даниел Георгиев от София е най-красивият мъж на планетата. Така

...
Даниел Георгиев от София е най-красивият мъж на планетата. Така
Коментари Харесай

Man of the world 2019 Даниел Георгиев се обиди на българите, отказал се от "Левски"

Даниел Георгиев от София е най-красивият мъж на планетата. Така реши журито на състезанието „ Man of the world 2019 “, който се организира преди дни в столицата на Филипините- Манила. Това е най-хубавото българско постижениe в този област. Родният химн звуча на хиляди километри от тук, само че нашенецът не счита да остане в България.

-Г-н Георгиев, какъв път извървяхте, до момента в който стигнете до този триумф? Това ли беше фантазията ви?

- Исках да бъда футболист. Играх в юношеския тим на „ Левски “. Бях централен нападател. Един от най резултатните футболисти. Сега на 25 години щях да съм топа. Но взех решение да се откажа още на осемнадесет. Трябваше да се концентрирам върху учебното заведение. Учих в елитната Национална търговско-банкова гимназия, а там е доста комплицирано. Успехът ми постоянно е бил над 5,50. Година преди да вляза в мъжкия тим на сините се отхвърлих. Съжалявам малко, само че не мога да върна времето обратно. Съдбата по този начин завъртя нещата.

На show.blitz.bg може да прочетете какво споделя Даниел за състезанието във Филипините, за какво е афектиран на българите и къде счита да емигрира.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР