Даниел Фрогсън, актьор, най-известен с ролята си в His Dark

...
Даниел Фрогсън, актьор, най-известен с ролята си в His Dark
Коментари Харесай

Номинираната за Bafta звезда от His Dark Materials Даниел Фрогсън изтегли стотици „отвратителни“ образи на злоупотреба

Даниел Фрогсън, артист, най-известен с ролята си в His Dark Materials, беше приет за отговорен в изтеглянето на стотици „ отвратителни “ изображения на корист с деца.

Номинираният за БАФТА артист от Нотингам имаше близо 850 притеснителни фотоси на деца на тригодишна възраст на своите устройства. Кралският съд в Нотингам научи, че полицията е разкрила 165 от най-тежките неприлични изображения от категория А, нормално изобразяващи възрастни, злоупотребяващи с деца, на устройствата на Фрогсън.

Съдът е споделил, че в този момент 21-годишният артист, придобил популярност посредством излъчвания като His Dark Materials, е гледал тези фотоси, откогато е бил на 17. Той е бил предизвестен да се пази от неприятности в продължение на две години или ще бъде изправен пред затвор, оповестява Nottingham Live.

Съдия Стивън Купланд му връчи осем месеца отнемане от независимост, условно за 24 месеца, и сподели: „ Кадрите, които видях, са отвратителни. Всяко от тях е същинско дете, което е измъчвано за удоволст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР