Даниел Евгениев стана първият състезател на България европейски шампион за

...
Даниел Евгениев стана първият състезател на България европейски шампион за
Коментари Харесай

Даниел Евгениев донесе първа европейска титла на България по BJJ на лилави колани /снимки/

Даниел Евгениев стана първият играч на България европейски първенец за мъже по бразилско жиу-житцу на лилави колани. Възпитаникът на Бойни спортове "Монтана " завоюва златния орден на шампионата на Стария континент извършено в Рим (23-25 март). По пътя си към купата в до 82.3 кг 19-годишният войник преодоля по точки всичките си противници. На полуфинала Евгениев в профил посоченият от всички експерти за любимец в категорията Даниел Реймонд Еклунд от тима на "Атос ".
„ Дани продължава да написа история”, съобщи щастливият му треньор Николай Цоков-Колето.
В столицата на Италия още двама състезатели на монтанския клуб стъпиха най-високо на почетната стълбичка. В първия ден от шампионата шампионски трофеи за своя роден клуб донесоха Николай Атанасов в категория до 57 кг и Цветомир Петков кат. до 82.3 кг и двамата на бели колани в дивизия мъже.
„ В основата на нашите триумфи бе тактическа игра, увереността и мотивация. Естествено без доста труд и ограничения тези трите шампионски трофеи биха били немислими. Благодаря на всеки един, който взе присъединяване в подготовката на момчетата. Всеки един от тима ни има принос за триумфа, който постигнахме на това европейско състезание. Поздравления за страхотните триумфи и на останалите тимове от България, които реализираха техните състезатели. Благодарим и на всички другари за поддръжката, която имаме всякога, където и да сме”, сподели още треньорът на Бойни спортове "Монтана ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР