Даниел Дюбоа загуби големия сблъсък с Александър Усик. Британецът смята,

...
Даниел Дюбоа загуби големия сблъсък с Александър Усик. Британецът смята,
Коментари Харесай

Скандали след победата на Усик над Дюбоа

Даниел Дюбоа загуби огромния конфликт с Александър Усик. Британецът счита, че провалянето му не се дължи на спортни фактори, а в действителност същинският победител е бил той и триумфът му е бил изтръгнат посредством машинация.

“Не мисля, че това е невисок удар, мислех, че се приземи и бях излъган за успеха. Бях излъган, това беше победа довечера. Но знаете ли какво, би трябвало да дойда още веднъж. ” 

От щаба на британеца също са гневни, като се желаеха преиграване. " Това е нелепост, цялостна нелепост! Ръководните органи би трябвало да наредят реванш! ”, сподели Франк Уорън.

Александър Усик се оправи с Даниел Дюбоа и завоюва с нокаут в деветия рунд, с което отбрани международните си трофеи. Следващият му противник обаче още не е явен. Въпреки това той съобщи, че е подготвен още на следващия ден за въпросната битка.

“Готов съм на следващия ден за идната борба, само че нямам визия дали тя ще е с Тайсън Фюри. Сега нямам самообладание да се върна вкъщи и да видя децата си. Тренирах дълго време и съм малко изтощен. Чувствам се добре. Благодарен съм за моя екип, фамилията ми, децата ми, обичам ви. Но съм признателен на моята страна, Украйна и армията. ”

В петия рунд от мача породи противоречив миг, за който противникът на Усик - Дюбоа, се оплака, като украинецът ясно съобщи, че е играл спортсменски, а претенциите на ответната страна са несъстоятелни.

“Обичам бокса и почитам противника си, само че това е бокс, а не балет. Нисък удар? Боксът е сложен, а аз съм страховит! ”
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР