Даниел Димитров, известен като Данчо Релето и Митко Турчина остават

...
Даниел Димитров, известен като Данчо Релето и Митко Турчина остават
Коментари Харесай

Данчо Релето и Митко Турчина остават в ареста за кражби на луксозни коли в София

Даниел Димитров, прочут като Данчо Релето и Митко Турчина остават в ареста, по искане на Софийска районна прокуратура. Двамата са привлечени към наказателна отговорност за укриване на автомобил.

Даниел Димитров, прочут като Данчо Релето. и М.С. са упрекнати за това, че на 05.11.2023 година в хале на бул. „ Петуния " в гр. София, в съучастничество с А.С. и Б.В. за да набират за себе си имотна полза укрили непознат автомобил марка „ Тойота ", за който се допуска, че е добит посредством закононарушение.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 215, алинея 1, вр. член 20, ал.2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс, а обвинените Д.Д. и М.С. бяха арестувани за период до 72 часа с разпореждане на прокурор. А.С. и Б.В. са с наложена мярка за неотклонение „ гаранция в пари " в размер на по 2000 лв. за всеки.

Състав на Софийски областен съд се съгласи с доводите на наблюдаващия прокурор, че Д.Д. и М.С. могат да извършат друго закононарушение и дефинира по отношение на двамата най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража ".

Постановената мярка предстои на обжалване пред Софийски градски съд.

Д.Д. е притеглен към наказателна отговорност и за две други закононарушения - за това, че в интервала от 16.03.2023 година до 06.04.2023 година на паркинг пред блок в ж.к. „ Дружба " в гр. София незаконно е проникнал в непознат автомобил и за това, че 07.04.2023 година в ж.к. „ Надежда " в гр. София е укрил непознат автомобил марка „ Тойота ". По двете формирани досъдебни производства Д.Д. е бил арестуван за период до 72 часа и са внасяни претенции за установяване на мярка „ задържане под стража " по отношение на него, които не са почетени от Софийски областен съд, след това и от Софийски градски съд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР