Даниел Данчев е новият областен координатор на ГЕРБ – Кюстендил.

...
Даниел Данчев е новият областен координатор на ГЕРБ – Кюстендил.
Коментари Харесай

Даниел Данчев е новият областен координатор на ГЕРБ – Кюстендил

Даниел Данчев е новият регионален координатор на ГЕРБ – Кюстендил. Той е одобрен за поста с решение на Изпълнителната комисия на партията. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.
Данчев поема позицията от досегашния регионален координатор Виктор Янев, който управлява структурата от началото на 2019 година

„ Благодаря за гласуваното доверие, ще работя с всички сили, с цел да го оправдая “, съобщи от своя страна Данчев. „ Добрите резултати, реализирани до този миг, единствено ме стимулират да работя неуморно и да дам всичко от себе си. Вярвам, че с качествения екип, който е основан, ще продължим да надграждаме и да работим в отлична кондиция “, уточни новият координатор на политическата мощ в Кюстендил.

„ Благодаря на всички другари и сътрудници от ГЕРБ в региона – членове, симпатизанти, съветници, кметове, общински координатори и народни представители за взаимната работа, поддръжката и разбирателството до момента. Вие сте един квалифициран екип, с който постигнахме положителни резултати. Оставям структурата в положителни ръце. Сигурен съм, че Даниел Данчев ще се оправи с виновната задача “, разяснява Виктор Янев.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ благодари на Виктор Янев за работата и положителните резултати, реализирани на последните избори, и пожелава триумф на новия координатор Даниел Данчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР