Даниел Боримиров призна, че финансовото състояние в Левски продължава да

...
Даниел Боримиров призна, че финансовото състояние в Левски продължава да
Коментари Харесай

Боримиров призна, че в Левски все още има големи задължения

Даниел Боримиров призна, че финансовото положение в Левски продължава да е тежко, въпреки обстановката да се усъвършенства осезаемо към края на сезона.

„ Този месец изчистихме последната вноска към Хубчев и в този момент почваме към Насиру Мохамед. С помощта на спонсори ще се стремим да почистим отговорностите “, сподели той пред Българска национална телевизия.

Председателят на Управителния съвет в клуба се надява, че през лятото ще бъдат привлечени 3-4 нови играчи, които да покачат конкуренцията и респективно равнището в състава на Станимир Стоилов.

Боримиров обаче разкритикува страната, че не подкрепя задоволително професионалния спорт и отдаде неналичието на триумфи точно на отсъствието на държавно финансиране.

„ Надявам се в този момент да стартираме втората част от приказката. Всички желаеме надграждане, само че то е обвързвано с пари. В момента нещата вървят в добра посока. Левски има да изплаща остарели отговорности и това ни стопира, само че в този момент е момента спонсорите да оказват помощ на Левски “, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР