Даниел Боримиров е станал постоянен изпълнителен директор на . Това

...
Даниел Боримиров е станал постоянен изпълнителен директор на . Това
Коментари Харесай

Боримиров стана постоянен директор на Левски

Даниел Боримиров е станал непрекъснат изпълнителен шеф на. Това се разбра по време на днешното Общо заседание на акционерите на клуба. Бившият член на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев подлага на критика работата на управлението.

„ Беше казано, че Боримиров се оправя отлично, което аз не споделям, и че остава за непрекъснато като изпълнителен шеф.  Привържениците би трябвало да кажат своето мнение. Ако продължаваме да стоим в будна кома, ще се случи това, което се случва към този момент 10 години. Към ноември отпадане на всевъзможни благоприятни условия за купа. Оценката на управлението и на вярата в клуба се дава в оттегляне от стадиона. Виждаме го по брой продадени абонаментни карти, по посещаване на стадиона. Имахме мач с тим, който бе на първо или второ място, със затворен Сектор Б и този мач не беше разпродаден при хубаво време. Помните предходната година, когато имаше религия в този тим, какъв брой пъти беше разпродаден стадионът. Да, има съществено оттегляне на публиката. Негодуванието се показва в незаинтересованост. Върнахме се в тези 10 години, в които хората, които обичат клуба, бяха надалеч от стадиона “, сподели Ганев.

Боримиров обаче не се трогна изключително. „ На всички въпроси успяхме да дадем отговор, тъй че тази информация, която излизаше в медиите, че няма бистрота, в този момент на всички им стана ясно и им се даде пояснение и верният отговор. Никога не е стояла тематиката за треньора на дневен ред. Треньорът се употребява с нашата поддръжка “, сподели той след събранието.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР