Даниел Асенов остана разочарован след загубата си в олимпийската квалификация

...
Даниел Асенов остана разочарован след загубата си в олимпийската квалификация
Коментари Харесай

Даниел Асенов: Оставих сърцето си на ринга

Даниел Асенов остана отчаян след загубата си в олимпийската подготовка по бокс.

Тайсъна изля разочарованието си от всичко случило се на кръга в Лондон. Ето какво написа той в една от обществените мрежи (без редакторска намеса):

" Оставих сърцето си на кръга! Тренирах извънредно интензивно, влязох в мача спокоен и знам, че го завоювах! Съдиите, които ми отсъждат победа, дават 30:27(доминация и 3-те рунда). Благодаря им, че са справедливи! Изключително обиден съм, тъй като съм сигурен, че при съответно присъждане, сега България щеше да се радва на първата си квота за Токио 2020 (в бокса). За жал не мога да върна времето!
 Боксьорите ни под карантина след завръщането от Лондон
Боксьорите ни под карантина след завръщането от Лондон

Не е ясно по какъв метод ще бъдат зачитани резултатите досега

Боли ме и съм извънредно печален, че това продължава да се случва. Въпреки всичко желая да благодаря на хората, които ме поддържат, а също и на тези, които се радват на " загубата " ми! Мотивирате ме! Това няма да ме събори, играта не е свършила!

Имам единствено един съвет към недоброжелателите: Бъдете хора! И не подценявайте труда на спортистите, тъй като ние не сме 2-ра категория хора! Не постоянно триумфът зависи от нас, от време на време факторите са други! Знам, че ще реализира задачите си и ще преодолея и тази неправда, колкото и да ме боли сега! Бъдете здрави! ", написа Тайсъна.
 Даниел Асенов не съумя да завоюва квота за Токио
Даниел Асенов не съумя да завоюва квота за Токио

Българинът загуби и не съумя да си обезпечи билет за Игрите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР