Даниъл Крейг се готви да бъде звезда във филма The

...
Даниъл Крейг се готви да бъде звезда във филма The
Коментари Харесай

Даниъл Крейг ще се снима във филм на Тод Фийлд

Даниъл Крейг се готви да бъде звезда във кино лентата " The Creed of Violence " на Тод Фийлд, заяви Контактмюзик.
 
Петдесетгодишният артист ще се превъплъти в облика на Робоун в киноадаптация по едноименната книга на Бостън Теран, откакто завърши присъединяване си в 25-ия филм за Джеймс Бонд.


 
Новият филм ще опише историята за нарушителя Робоун, който купува оръжие, с цел да го внесе незаконно от Съединени американски щати в Мексико, където е избухнала гражданска война. След като е оголен от ФБР, той е заставен да реализира проекта си като сътрудник под прикритие.

Планирано е фотосите да стартират през 2020 година Продуценти ще са Брайън Оливър от компанията " Ню рипъблик пикчърс " и Джони Лин от " Филмула ".

 
Петдесет и четири годишният Фийлд първо се зае с адаптирането на книгата на Теран за огромния екран през 2011 година, а по-късно склони да бъде режисьор на кино лентата.-->
 
По-рано Леонардо ди Каприо и Крисчън Бейл бяха претенденти за ролята на Робоун, само че филм не бе сниман, въпреки че през 2013 година бяха открити нужните за това средства.


 
Първоначално се планираше 25-ият филм за Бонд да излезе по екраните на 14 февруари 2020 година, само че по-късно премиерата му бе отсрочена за 8 април същата година. В актьорския му състав ще са също Наоми Харис, Ралф Файнс и Леа Сейду.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР