Дани Петканови проговори за развода в откровено видео в социалния

...
Дани Петканови проговори за развода в откровено видео в социалния
Коментари Харесай

За първи път! Дани Петканов проговори за развода с благоевградчанката Алекс Богданска : Не съм спирал да я обичам, просто не можех повече да живея с нея  

Дани Петканови проговори за развода в искрено видео в обществения си профил. За първи път, откогато с Алекс Богданска се разделиха, Лудият кореспондент открехна завесата на връзките посред им и разкри повода за техния бракоразвод.

Във видеото, оповестено преди броени минути, Дани прецизира, че това не е пиар, нито опит да се изкара жертва.

„ Просто съм откровен и непосредствен, тъй като до момента не разясних обществено случилото се “, прецизира Петканов и прибавя, че не се разкайва за решението си.

„ Аз не съм се развел, тъй като съм спрял да обичам Александра! Изпитвам голяма обич към нея и като човек, и като жена, и като майка. Просто не можех да продължа да пребивавам с нея при тези условия. Човек би трябвало да направи компромис “, откровеничи Дани.

Той прецизира, че е решил да жертва огромната обич посред им в името на това да запази себе си като човек и като мъж.

„ Защото ние имаме момченце и аз желая да съм добър образец за него, да му дам мъжки образец “, добави Дани.

От обясненията му стана ясно, че до момента в който е живял с Алекс, той се е чувствал подтиснат и под чехъл, не задоволително мъж на място. „ А имам ли гаранция, че в случай че срещна различен човек в живота си, той ще е по-добър от настоящия. Не, най-вероятно няма да е по този начин “, задава си самичък риторичен въпрос Дани и самичък си дава отговор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР