Дани Петканов и Алекс Богаднска са официално разделени, но двамата

...
Дани Петканов и Алекс Богаднска са официално разделени, но двамата
Коментари Харесай

Баща за пример: Даниел Пeтканов качи Габриел на трамвай, той - на седмото небе от щастие

Дани Петканов и Алекс Богаднска са публично разграничени, само че двамата поставят поравно грижи за сина им Габриел. Уикендът за Лудия кореспондент бе несъмнено цялостен с страсти и готини моменти, които показа точно със сина си.

Виж още: Богатата българка от TikTok - подготвена за OnlyFans! Красавицата изпоти нета от Барселона 

В почивния си ден Дани реши да разноски Габриел, само че не с лъскавата си кола, а с градския превоз. Почтя всяко момченце обича трамваите, а наподобява, че и Габи е бил супер удовлетворен от возенето. За Габриел ватманите са в действителност... батмани, само че в това придвижване в София са си същински герои от комикси. Някои хора мъчно ръководят колело, какво остава за цялостен трамвай. Един от " батманите " сподели кабината, от която ръководи един от най-екологочно чистите превози в София. 

Виж още: Лукс, искра и доста жанр: Галена чества рожден ден с обилен ваучър

След това разходката продължи по бул. " Витоша ", където Дани сподели някои от най-свежите улични музиканти, които вършат пешеходната зона още по-жива и приятна за разформироване. " Дани, ти си супер татко ", пишат почитателите на Петканов. Същото се отнася и за Алекс, която държи детето ѝ да прекарва време и с двамата.

Изображение: https://www.instagram.com/daniell_petkanov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР