Дани Петканов е на вълна нови гаджета и подвизи в

...
Дани Петканов е на вълна нови гаджета и подвизи в
Коментари Харесай

"Най-прекият път до леглото": Дани Петканов търси нова златотърсачка с мощен звяр

Дани Петканов е на вълна нови гаджета и подвизи в леглото и наподобява, че  е намерил метод да хваща по-младите девойки.  Най-прекият път до леглото, съгласно Петканов, е жълт Corvette 1LT Stingray, с който се похвали Лудия кореспондент в Instagram. Сигурно е, че с такава кола всеки мъж ще е магнит за столичните кифли.

Под капака на този звяр се крият 490 конски сили, само че ни е чудно по кои родни пътища се карат такива мощни и скъпи коли... В София за гъзария паркираш пред магазина на Филип Плейн и толкоз!

Виж още: Милано ми е Мездра: Алекс от Алекс и Влади се фука със скъпа чанта в Италия

Родните инфлуенсъри обожават да се демонстрират, а Дани евентуално е наел или инцидентно е видял колата. Петканов не е удостоверил, че е дал няколко хиляди за въпросната кола, а и се съмняваме да е негова благосъстоятелност, поради историята с жилището, който той не искаше да купува.

Раздялата очевидно се отразява сносно на Дани, който наподобява по-щастлив. Алекс Богданска неотдавна разкри в изявление, че в този момент се усеща добре, само че е имало моменти, в които е била в много депресивни настроения. Инфлуенсърката разкри, че усеща боязън от самотата и акцентира, че за раздялата им няма отговорен трети човек нито от нейна, нито от негова страна.

Виж още: Смели фантазии на една смела тройка! Тихомир и Емили ще си имат дете! 

Изображение: https://www.instagram.com/daniell_petkanov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР